My Carry Potty

My Carry Potty er den eneste potten i verden som er bærbar og kan lukkes med innhold. En flere ganger prisbelønt produkt som forenkler pottetreningen, da potten alltid kan være nær når barnet trenger den. En barnepotte som fungerer like bra hjemme som på utflukt, i barnehagen eller som reisepotte. Fine farger og glade motiver som appellerer til barnet, gjør pottetreningen enklere og morsommere. Vi har alle produktene dere trenger for pottetrening og overgang til toalettet.


Hvilken potta skal man velge?

Er det snart tid for at barnet ditt skal slutte med bleie? Leter du etter en potta til barnet ditt? Hos My Carry Potty Nordic kan vi hjelpe deg med å finne en potta som barnet ditt virkelig vil like. Når barnet liker og ønsker å bruke sin egen potte, blir pottetreningen enklere. Her finner du hele kolleksjonen vår med et stort utvalg. Vi har mange forskjellige mønstre og farger å velge mellom på vår bærbare potte. Med My Carry Potty kan du enkelt ta med barnets potte når dere er på tur eller på ferie. Den fungerer like bra som en reisepotte som hjemme. La gjerne barnet velge sin egen favoritt. Velg den beste potten som passer deres behov best, slik at pottetreningen blir enklere og morsommere.

Når skal man begynne med potte-trening?

Les gjerne vår omfattende guide med tips og råd om pottetrening. Alle barn er forskjellige, og det er ingen fastsatt alder for når det er riktig å begynne med pottetrening. Barnets egne forutsetninger spiller en rolle. Når man ser tegn på at barnet er bevisst på hva som skjer, er det et godt tidspunkt å starte hvis det passer inn i familiens situasjon. Alderen for når barn blir potte-trent har økt over tid, og mange barn blir nå bleiefrie først rundt 3-årsalderen. Hvis barnet viser tegn og dere som foreldre har mulighet til å støtte barnet i prosessen med å gå fra bleie til potte og toalett, er det imidlertid alle forutsetninger for å starte mye tidligere.

Hvor kan man pottetrene?

Sørg alltid for å ha barnets bærbare potta med deg, slik at dere kan fortsette pottetreningen uansett hvor barnet befinner seg. Når barnet kan ha sin egen potte med seg, gir det trygghet, og alle som passer barnet kan bidra til at pottetreningen fortsetter på samme måte uavhengig av sted. Med My Carry Potty kan du også enkelt ta med deg barnets potta på reiser og ferier. La gjerne barnet velge sin egen favoritt, slik at potta blir enda mer verdsatt. Velg riktig potta for barnet ditt, så blir pottetreningen enklere og morsommere.