Om oss

Vi har levert smarte og nøye utvalgte barne­produkter til kunder i Skandinavia siden 2007.  Vår unike og flerfoldig prisbelønte potte er den eneste i verden som kan foldes sammen og bæres som en liten veske for å lette pottetrening. Vi har solgt den siden 2013 og My Carry Potty-kolleksjonen har siden den gang vokst med mange forskjellige fine motiver samt mange flere produkter, og inneholder nå alt som trengs for en vellykket pottetrening.

Som leverandør av utvalgte babyprodukter til forhandlere rundt om i Skandinavia, selger vi både My Carry Potty-kolleksjonen og flere andre nøye utvalgte merker til butikker. På vår hjemmeside, My Carry Potty Norge, finner du som privatperson hele vår fine kolleksjon av produkter til potte­trening samlet på ett sted, samt massevis av tips og råd før starten av ditt barns potte­trening.

Du kan besøke en av våre forhandlere for å kjøpe produktene, eller bestille direkte hos oss. Med Klarna kan du velge mellom å betale med kort eller mot faktura, og vi har to forskjellige leveringsalternativer å velge mellom i kassen.

Om det er spørsmål, er det bare å kontakte oss på [email protected]

Lykke till med pottetreningen!