Pottetreningsbukser

My Carry Potty pottetreningsbukser hjelper smidig med overgangen fra bleie og potte til toalett. Som en del av vår mangfoldig prisbelønte kolleksjon har våre pottetreningsbukser en gjennomtenkt funksjon samt fine farger og glade motiver som appellerer til barnet og gjør pottetreningen og overgangen til toalettet morsommere. Buksene beskytter mot mindre uhell, og barnet kan føle seg tryggere under treningen. Vi har alle produktene du trenger for barnets pottetrening og overgang til toalett.


Hva er pottetreningsbukser?

Pottetreningsbukser er en underbukse som brukes når barnet begynner å trene på potten eller gå på toalettet. De beskytter mot mindre lekkasjer da de har et absorberende lag, men i motsetning til en bleie lar de barnet kjenne at det blir vått, noe som hjelper forståelsen av hva som skjer. De kan også brukes når barnet er bleiefritt.

Er pottetreningsbukser bra?

Å bruke pottetreningsbukser er bra og praktisk når barnet begynner å bruke potten og toalettet. De kan enkelt og raskt dra ned buksene selv når det haster. Pottetreningsbukser har evnen til å absorbere mer enn et par vanlige underbukser, noe som er en stor fordel hvis det skulle komme en liten skvetting før barnet rekker å sette seg på potten eller toalettet. Ofte er dette nok til å forhindre en større uhell. Forskjellen fra en bleie er at barnet kjenner at buksene blir våte, noe som gir en forbindelse til det som skjer når man tisser. En treningsbukse er et perfekt hjelpemiddel under pottetreningen og på veien til å bli bleiefri. Det absorberende laget forhindrer små uhell, og pottetreningsbuksen kan vaskes om og om igjen.

Hvilke pottetreningsbukser er best?

Våre pottetreningsbukser er en del av vårt store utvalg fra My Carry Potty med produkter for pottetrening som har blitt best i test og har mottatt utallige utmerkelser og priser flere ganger. De er laget av mykt materiale med bomull nærmest barnets hud og er behagelige å ha på seg. De finnes i tre ulike størrelser med størrelsesguide for å enkelt finne de som passer best til ditt barn. Elastisk linning gjør det raskt og enkelt for barnet å dra ned buksen når det haster til potten eller toalettet.