My Carry Potty - Prisbelønnet og best i test

Hvilken potte skal man velge?

Det er viktig å velge en potte som passer til ditt barns behov og gjør potte­trening enklere. Potte­trening kan virke vanskelig og komplisert å starte med. My Carry Potty er mer enn bare en vanlig potte. Det er den eneste potten i verden som kan lukkes (selv med innhold) og som barnet kan ta med seg overalt som en liten veske, rett ved hånden, uansett hvor det er nødvendig. My Carry Potty er patentert over hele verden på grunn av sitt unike design og betraktes av mange som den absolutt beste potten som finnes!

Hvilken er den beste pottaen?

Den beste pottaen er selvfølgelig den som passer best for deres behov. Tenk gjennom hvordan og hvor dere vil bruke pottaen, og hvilke egenskaper som samsvarer med deres ønsker. My Carry Potty kan være den mest prisbelønte pottaen i verden med alle sine utmerkelser som beste potte­treningprodukt. Den har blivit bäst i test flertalet gånger och utsedd som bästa potträningsprodukt. En potte designet for å appellere til barnet og gjøre pottetrening til en virkelig positiv og morsom opplevelse.

My Carry Potty er designet av en mamma som oppdaget at det manglet en løsning da hennes eget barn skulle lære å bruke potte. Amandas sønn ville bare bruke sin egen potte da han skulle slutte med bleier. Dette fikk Amanda til å bære rundt på en uhåndterlig potte i en plastpose overalt de gikk. My Carry Potty er en potte med en glad og fin design som barnet selv kan bære som en liten veske og ta med seg overalt hvor den trengs. Amanda oppdaget også at det i noen tilfeller ikke var helt enkelt å kvitte seg med innholdet i den medbrakte potten, noe som også fikk henne til å designe My Carry Potty slik at den, når det trengs, kan lukkes selv med innhold inni.

Siden barnet ofte får velge sin egen fine potte og ser den som sin egen personlige eiendel, skapte hun senere også en toalettsete og en baderomskrakk slik at den fortsatte overgangen fra potte til toalett kan skje på en måte der barnet føler seg trygg med utseendet på produktene.

Selv konseptet med en hel pakkeløsning med disse tre produktene for alle steg fra bleie til potte til toalett, som kan suppleres med våre fine, matchende potte-treningsbukser, har blitt hyllet og prisbelønnet.

Lykke till!

Se alle våre fine My Carry Potty potter HER.