Referanser

"Må bare fortelle hva som skjedde i går. Den 1,5 år gamle sønnen min var helt begeistret for den fine potten. Han hadde akkurat badet, da jeg tok den opp og viste den, og vet du hva? Han går bort og setter seg på den og tisser litt etterpå. Både mannen min og jeg ble sjokkerte. Så gikk han rundt og bar den resten av kvelden. I morges tisset han også på den. Potten scorer virkelig 10/10. Trodde aldri han ville bli knyttet til den, men jeg trodde heller at storesøsteren ville det."

@emeeliie96

"Jeg vil gjerne takke deg for potten, Jax har den med seg hele tiden, og den har holdt ham blefri med kun et lite uhell på to dager. I går var den første natten uten bleie. Kupotten følger Jax overalt og overnatter inne på hans rom. Vår store gutt, vi er så glade for denne kopotten. Den vil bli med oss på alle eventyrene våre denne sommeren. Jeg er så imponert over den magiske kraften i denne potten."

@tillsammans1familj

"Elsker når tingene er smarte og praktiske og gjør hverdagen enklere. Et eksempel er barnas bærbare potte, som de kan ta med seg overalt, siden vi er en familie som liker å være på farten. Den er stilig med et søtt design, og barna kan selv bære den siden den er designet som en liten veske med håndtak. Barna liker potten og forteller når de trenger den, og tar selv initiativ til å sitte og tisse i den, så jeg er veldig fornøyd og glad for å se barnas glede når det lykkes"

@fotomandy