Starte pottetrening

Start med å etablere rutiner for hvordan du hjelper barnet med å gå på potta. Det fungerer vanligvis bra å sette av tid om morgenen, etter hvert måltid og før sengetid som retningslinje å følge.

Hvis barnet er for urolig til å ville sitte på potta, kan det hjelpe å lese en eventyrhistorie som barnet liker. Ikke gi opp, selv om det ikke kommer noe de første gangene du prøver, kan det være nødvendig å tisse noen ganger før barnet virkelig forstår å kontrollere dette selv.

Pass alltid på å hjelpe barnet på potta når du ser tegn som tyder på at det er i ferd med å tisse eller gjøre fra seg.

La gjerne barnet velge sin egen favoritt blant My Carry Potty's samling av bærbare potter og utforske og leke med den for å bli kjent med den.

Potta skal brukes hjemme, borte, i barnehagen og overalt der barnet er under pottetrening. My Carry Potty passer like godt for både gutter og jenter.

Ta med potta overalt og ha den alltid i nærheten når det er behov. Det viktigste for å lykkes med pottetrening er å fjerne bleien og ha potta alltid tilgjengelig for barnet.

De fleste barn er veldig fornøyde med My Carry Potty og sier selv at de vil sitte på potta. La dem gjøre det selv om du ikke tror barnet trenger å tisse akkurat da, for å bli kjent med og føle seg komfortabel med å sitte på potta si. Entusiasmen deres for den nye potta vil gjøre pottetreningen enklere. La dem leke med potta, kanskje dukken eller kosedyret også må på do?

Gi alltid mye ros og oppmuntring til barnet for å fortsette å bruke potta. Sørg for at potta alltid blir med når dere er ute og reiser.

Pottetrening er enklere når barnet er motivert og positivt innstilt. My Carry Potty er en unik og mangfoldig prisbelønnet potte som er designet for at barnet skal sette pris på og være glad i den, noe som letter pottetreningen!

Vil du lese mer? Du finner mer informasjon og flere tips om pottetrening HER