Å slutte med bleie

Vi vet at det noen ganger kan føles vanskelig å komme i gang med pottetrening, så her er noen ting å tenke på for ekstra motivasjon.

Undersøkelser viser at de fleste barn i en alder av 3 1/2 år har brukt ca 5500 bleier, noe som er en høy kostnad for de fleste barnefamilier. Tenk hvor mye annet moro du snart kan gjøre i stedet for summen du tidligere brukte på bleier!

Når slutter de fleste barn å bruke bleier?

Dagens moderne bleier er virkelig behagelige og fine, noe som gjør at barn i dag bruker bleier i betydelig lengre periode enn før. Det er rett og slett litt for behagelig og oppleves ikke som ubehagelig av barnet å ha brukt bleie på. Perioden hvor barn bruker bleier har økt betydelig og nå har de fleste barn rukket å bli 3 år før de blir bleiefrie.

Bleier utgjør en stor del av søppelet som kastes av barnefamilier hvert år, så tenk på hvor fint det blir for deg og fremfor alt positivt for miljøet. Snart er du bleiefri og kvitter deg med alle bleieposer!

Idag har de flesta barn hunnit börja i förskolan när det är dags för att potträna och att sluta med blöja. My Carry Potty underlättar då barnet kan ta med sig sin egen potta och tryggt fortsätta träningen på samma sätt oavsett plats. De allra flesta förskolor är väldigt positiva till att kunna hjälpa till och samarbeta med er för att få potträningen att gå så smidigt som möjligt!

Lycka till!