Kjøpsbetingelser

Betaling

Betaling i vår nettbutikk foregår trygt via Klarna, og du kan finne deres betalingsbetingelser i kassen.

Vi sender våre produkter fra Sverige. Importmoms og toll kommer i tillegg. Velg derfor gjerne å kjøpe fra en av våre forhandlere i Norge.

Bestilling

Når du fullfører bestillingen din, sendes en ordrebekreftelse til e-postadressen du har oppgitt. Er det noe feil i ordrebekreftelsen, ber vi deg omgående kontakte oss.

Levering

Vi har som utgangspunkt alle viste varer på lager, og vi tilbyr to forskjellige fraktalternativer, hvorav den ene inkluderer gratis levering. Vi leverer til DHL Servicepoint, og leveringstiden avhenger av hvilken forsendelsesmetode du velger i kassen. Når bestillingen din er sendt fra mycarrypottynordic.dk, mottar du automatisk en e-post med informasjon om forsendelsen. Per nå leverer vi kun innenfor Norge. Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger hvis du velger litt lengre leveringstid. Kontakt oss alltid hvis bestillingen din ikke har ankommet 7-10 dager etter bestilling. For uavhentede pakker som derfor sendes i retur, må du betale de kostnadene vi har ved returen. Uavhentede pakker belastes 195 kr for å dekke fraktkostnader og gebyrer.

Returer

Hvis du ønsker å returnere en vare, ber vi deg kontakte oss innen to uker etter mottakelsen. Varen må være ubrukt, og emballasjen må være i uendret stand, det vil si at varen må være ubrukt, og emballasjen må være i samme stand som ved mottakelsen. Vi anbefaler at du sender varen i den originale emballasjen. Du må selv betale for returforsendelsen. Når du har gitt beskjed om at du ønsker å returnere, sender vi deg et returskjema via e-post. Forsendelsen leveres til DHL-utleveringsstedet, og kostnadene for returforsendelsen (89 kr) vil bli trukket fra refusjonen når returen er mottatt og godkjent. De opprinnelige fraktkostnadene refunderes ikke. Vi refunderer pengene dine så snart returen er mottatt og godkjent. Du har 14 dager fra det tidspunktet du har gitt beskjed om at du ønsker å angre kjøpet, til å sende varen tilbake til oss.

Reklamation

Skulle du motta et feilaktig eller defekt produkt, vennligst kontakt oss så snart som mulig. Det samme gjelder hvis du ønsker å klage på et produkt på et senere tidspunkt. Vennligst kontakt oss så snart feilen oppdages, og ikke send varen til oss uten videre. Reklamasjonsretten gjelder for produksjonsfeil og ikke for feil som skyldes slitasje eller feilaktig håndtering av produktet.

Personvernerklæring

Når du bestiller, skal du oppgi visse personlige data. Ved å legge inn din bestilling, aksepterer du at vi lagrer og bruker dine data i vår virksomhet for å oppfylle avtalen med deg. Du har rett til å motta informasjonen vi har registrert om deg. Hvis de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du be om at informasjonen blir rettet eller fjernet. Det er unntak fra retten til sletting, for eksempel hvis informasjonen må opprettholdes for å oppfylle en juridisk forpliktelse. Når du handler hos oss, lagrer vi ditt fornavn, etternavn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøpshistorikk. Disse opplysningene deles også med vår betalingsleverandør, Klarna. For å kunne levere din bestilling, deles spesifikke opplysninger også med transportselskapet som sender din bestilling. Informasjonen som deles med fraktselskapet inkluderer fornavn, etternavn og adresseopplysninger. Din e-postadresse og/eller mobilnummer kan også deles med transportselskapet for varsling. Ved å handle på Mycarrypottynordic.dk aksepterer du vår personvernpolicy og vår behandling av dine personopplysninger. Mycarrypottynordic.dk er ansvarlig for lagring og behandling av personopplysninger i nettbutikken. Vi bruker bransjestandarder som f.eks. SSL/TLS for å lagre, behandle og kommunisere sensitive opplysninger, inkludert personopplysninger og passord, på en sikker måte. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre informasjon om brukeren, og brukeren informeres om dette ved besøk på nettsiden. Vi forbeholder oss retten til eventuelle skrivefeil, feilaktige lagerbeholdninger og uklare produktbilder som kan påvirke kundens oppfatning av produktet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere bestillingen i tilfelle feil priser. Vi forbeholder oss også retten til å gjøre endringer i vilkår og betingelser når som helst. Vilkårene anses som akseptert i forbindelse med bestillinger eller besøk på nettsiden. Bestilleren må være fylt 18 år, og bestillinger foretatt i en annens navn uten deres samtykke vil bli politianmeldt.


Stars of Sweden
Erikslundsvägen 15
61161 Nyköping
info(at)mycarrypottynordic.com
SE721114160601