My Carry Potty - Kolleksjon

My Carry Potty er vår flere ganger prisbelønte bærbare potte, designet for å appellere til barn og lette potte­trening. Det er en unik og patentert potte som kan lukkes og tas med overalt hvor barnet trenger den. Den er egnet for potte­trening både hjemme og ute, og kan også brukes som en reisepotte når det er tid for å slutte med bleien.

My Carry Potty har gjort potte­treningen enklere og morsommere for titusenvis av barn i Skandinavia siden 2013.

I kolleksjonen finner du alt som trengs for potte­trening og for deretter å begynne overgangen fra potte til toalett. Vår fine toalett­setet gjør den store toaletten mindre skremmende og mer innbydende for det lille barnet. Designet i samme farger og motiv som potten, blir den en utmerket fortsettelse for å ta neste steg fra potte til toalett når potte­treningen er avsluttet.

Flerfaldig prisbelønnet kolleksjon med alt som trengs for å slutte med bleie.

Våre fine baderomskrakker hjelper barnet med å komme opp på toalettet og har samme glade utseende som de fine pottene og toalettsetene i kolleksjonen. Dette er en barnekrakk som også kan hjelpe barnet med å nå opp til flere ting der det trengs, for eksempel vasken.

Vi har også flere sammensatte sett med flere produkter som har samme fine motiv. Kjøp potten sammen med matchende pottetreningsbukser. Vårt pottetreningsett med potte, toalettsete og baderomskrakk inneholder alt du trenger for overgangen fra bleie til potte og toalett, og kan også kjøpes i en større variant der også pottetreningsbukser følger med. Når pottetreningen er ferdig, har vi vårt fine sett med My Carry Potty toalettsete og baderomskrakk.