Ofte stilte spørsmål

Når skal du begynne å potte­trene barnet ditt?
Det er ingen alder eller tidspunkt som passer for alle barn. Mange velger å begynne potte­treningen når barnet er 2 år, mens andre starter både tidligere og senere. Les gjerne våre tips om potte­trening for å se hvilke tegn det kan være lurt å se etter for å finne ut når ditt barn er klart.

Hvordan rengjør jeg vår My Carry Potty?
Husk å tømme potten så raskt som mulig. Skyll aldri hele potten i vann, men tørk den av med en våtserviet eller mildt rengjøringsmiddel. Hvis det er behov for kraftigere rengjøring, kan det være godt å tørke den av med et desinfeksjonsmiddel.

Hvilket materiale er My Carry Potty-produktene laget av?
Våre produkter er laget av plast av høy kvalitet. Potterne er laget av 98% resirkulerbart materiale, og toalettsetene og baderomskrakkene er laget av 100% resirkulerbart materiale.

Hur lång leveranstid har ni?
Våra beställningar packas & skickas inom 2-5 dagar vid val av standardleverans och det går även att välja till expressleverans om man har bråttom.

Till vilka länder levererar ni?
Du kan kun bestille fra Mycarrypottynorge.com til Norge, men kontakt oss gjerne hvis du trenger hjelp med å finne en forhandler i et annet land

Kan jeg bestille som bedriftskunde?
Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å bestille som bedrift, eller hvis du representerer en butikk som er interessert i å selge My Carry Potty-kolleksjonen.

Har My Carry Potty Norge en fysisk butikk?
Nei, vi har ikke vår egen fysiske butikk, men ta gjerne kontakt for hjelp til å finne en forhandler i nærheten.